INSCRIERE IN DIRECTOARE

INSCRIERE IN DIRECTOARE


publicare anunturi postare anunturi, adaugare anunt in siteuri
 


1. Completati formularul de pe site.


2. Achitati serviciul (prin sms , card - online , posa , banca , cash etc..) ... platiti aici


3. Confirmati plata confirmati plata

In cazul in care sunt depistate comenzi cu plata confirmata de client insa plata reala inexistenta se va considera frauda sau tentativa de falsificare a sistemului nostru si se va banna temporar persoana respectia pe site-uri de anunturi, de auto, imobiliare, chat, magazine virtuale, forumuri partenere.

 Plata prin SMS este cea mai comoda si usoara si se factureaza lunar prin factura emisa de reteaua de telefonie mobila la care aveti abonament. Pe unele retele e posibil sa vi se solicite al doilea SMS NETAXABIL , cu textul DA. Acest SMS are rolul de confirmare a platii la reteaua de telefonie de care apartineti. Doar urmati instructiunile de aiciInscrierea unui site in directoare se face treptat , natural, manual si de regula dureaza o luna. In fiecare zi siteul este inscris in 10 - 15 directoare pentru a nu atrage penalizari Google pentru spam.Daca doriti ca siteul dvs sa fie inscris in toate directoarele intr-un interval mai scurt (ex: 1-2 zile) atunci trebuie doar sa ne contactati si sa ne specificati acest lucru.


Siteul este inscris in 200 directoare iar lista acestora se gaseste aici

 

 

Cand vad rapoartele de activitate ale operatorilor?


In fiecare zi operatorii vor inscrie siteul dvs in 10-15 directoare web, generad la sfarsit un raport zilnic provizoriu online in care se includ toate informatiile. In ultima zi, cand inscrierea se face in ultimile directoare, se va genera un raport final care va va atentiona ca procesul s-a incheiat. Rapoartele se pot vedea aiciCaracterul repetativ al titlurilor si descrierilor din link-urile obținute nu transmit semnale de link building natural. Astfel, pentru o bună optimizare și pentru a maximiza impactul link-urilor obținute prin înscrieri, este recomandat să fie folosite titluri și descrieri total diferite la fiecare înscriere. Oferim posibilitatea de a selecta contra cost extraopțiunile de titluri, descrieri si cuvinte cheie diferite pentru fiecare înscriere în parte.

Astfel, operatorii nostri vor aduna toate expresiile si cuvintele cheie din cautarile similare in Gogle si le vor combina intre ele formand variante unice de titluri, descrieri, cuvinte cheie pentru fiecare director in parte.

Prin compunerea a 200 de articole unice , reusim sa includem in titlurile si descrierile siteului tau aproape toate cuvintele cheie pe care vizitatorii le cauta in Google pentru a ajunge la siteul dvs.Da. Operatorii creeaza cele 200 variante de titluri, descrieri combinate intre ele aleator. Din acest moment ai la dispozitie 1-2 zile pentru a accesa aceasta lista si a modifica, retusa, edita unele variante daca nu se incadreaza in preferintele tale.
Lista poate fi accesata aiciSite-ul trebuie să fie finalizat, să aibă conținut unic și de calitate, sa nu contina texte obscene sau limbaj obscen.
In general, siteul ramane afisat timp nelimitat. Pot fi insa si unele directoare care fac exceptie de la regula.